Γιατί επιλέγω και εμπιστεύομαι τη Παιδοχειρουργική;

Η Παιδοχειρουργική τα τελευταία 40 χρόνια στη Κρήτη είχε σημαντική ανάπτυξη. Πραγματοποιούνται επεμβάσεις που στο παρελθόν απαιτούσαν μετακίνηση σε νοσοκομεία της Αθήνας. Το παιδί και οι γονείς του μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι την ίδια ημέρα και στο σχολείο μετά από λίγες μόνο ημέρες. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να έχεις σήμερα εξειδεικευμένη και έμπειρη ιατρική και νοσηλευτική ομάδα καθώς και κατάλληλη υποδομή. Είναι σημαντικό να εξασφαλίζεται η καλύτερη λύση του παιδοχειρουργικού προβλήματος αποφεύγοντας την αναζήτηση της λύσης σε άλλα κέντρα της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Αποστολή, Όραμα, Αξίες

Αποστολή

Εξυπηρέτηση των παιδιών που έχουν ανάγκη παροχής παιδοχειρουργικής φροντίδας, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης με προσιτό κόστος, έχοντας την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία των γονέων και των παιδιών.

Όραμα

Να αναγνωρίζουν τα παιδιά και οι γονείς την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία και την ποιότητα.

Αξίες

Ικανότητα, συναίσθηση, σεβασμός, δέσμευση, συνεργασία, ευλάβεια. Το παιδοχειρουργικό ιατρείο εξυπηρετεί παιδιά, γονείς, παιδιάτρους και άλλους, διατηρώντας με αφοσίωση τις πρακτικές, τα πρότυπα, τις αρχές και τις συμπεριφορές σύμφωνα με το κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας και που εκφράζονται στις δηλώσεις του Οράματος και της Αποστολής του ιατρείου.

Σε όλη την επαγγελματική πορεία επικράτησε η αρχή να εξυπηρετούνται πρώτα τα παιδιά με συνέπεια και όχι το προσωπικό όφελος ή οι φιλοδοξίες καριέρας.

Ποιότητα και Ασφάλεια

Κέντρο όλων των υπηρεσιών που παρέχονται κατά την αντιμετώπιση μιας παιδοχειρουργικής πάθησης είναι η προσφορά ασφαλών και ολοκληρωμένων ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η επιλογή εξειδικευμένων συνεργασιών, η χρήση κατάλληλων εργαλείων, σύγχρονων μεθόδων και καταξιωμένων τεχνικών εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα, μειώνουν τη πολυπλοκότητα των προβλημάτων και τις επιπλοκές στους μικρούς ασθενείς.

Η σύγχρονη συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση των παιδοχειρουργικών περιστατικών οργανώνεται, ελέγχεται και διενεργείται από εξειδικευμένη ομάδα με άριστη εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία. Εφαρμόζεται πολιτική ασφάλειας των παιδιών, προσωπικού απορρήτου και υπεύθυνης ενημέρωσης γονέων, παιδιών και συνεργατών.

Τηλέφωνο
 2810 244744

Κινητό
6932 409353
 

Email
  dimitriospetrakis
@hotmail.com

Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!